Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Informatiebijeenkomst: sloop winkelcentrum De Plu

Misschien heb je in de pers of op social media gelezen dat de gemeente van plan is om in mei 2018 te starten met de asbestsanering en sloop van de voormalige ‘Plu’. Het gaat om een groot deel van de panden binnen het blok Promenade II, Geerstraat, Schinkelstraat en Honigmannstraat.

Wij kunnen ons voorstellen dat je heel wat vragen hebt over de asbestsanering en de sloop. Daarom nodigen wij je graag uit om binnen te lopen in kantoor Contour (het voormalige RABO-gebouw) op de hoek van Promenade en Honingmannstraat, en wel op maandag 12 maart, tussen 10.00 en 11.30 uur.

Medewerkers van de gemeente staan klaar om je vragen te beantwoorden. Deze gelegenheid is voor jou als ondernemer in de binnenstad bedoeld.

Mocht je op dat moment verhinderd zijn, dan ben je uiteraard ook welkom op dinsdag 13 maart vanaf 17.00 uur tot circa 19.30 uur, eveneens in kantoor Contour. Deze inloopbijeenkomst is bedoeld voor een bredere doelgroep: bewoners, eigenaren, overige belanghebbenden en geïnteres- seerden.

Tot slot, er wordt gewerkt aan een vraag- en antwoordlijst, die op www.heerlen.nl zal verschijnen. Wij zien u graag op 12 of 13 maart aanstaande!

#HeerlenMijnStad

BIJS NXT DOOR gaat DOOR!


15 september 2016

Toen op 13 mei j.l. het nieuws naar buiten werd gebracht dat Café Bijsmans genoodzaakt was haar historische deuren te sluiten, ging er een schok door de stad. Vele Heerlenaren en vereniginge...