Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #9 Arons Muziek

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Jeroen Arons
Van alle gitaren die Jeroen Arons in de winkel heeft, is deze gesigneerde Pinkpop-gitaar wel heel speciaal voor hem. Elk jaar is Jeroen hier aanwezig om de instrumenten van wereldartiesten te controleren en repareren indien nodig. Maar het maakt hem niet uit of je Paul McCartney bent of een beginnende muzikant, hij helpt je graag bij het zoeken naar het juiste instrument of bij het onderhoud hiervan.

Bij inlevering van de coupon ingesloten in de My Favorite Things-flyer krijg je een waardebon t.w.v. €10,- inleverbaar tussen 14-02 en 17-02-2018

Arons Muziek
Arons Muziek is al ruim 30 jaar een begrip in Zuid-Limburg, maar de geschiedenis van dit familiebedrijf gaat veel verder terug. Al vier generaties lang kun je bij de familie Arons terecht voor muziekinstrumenten. Het Arons team bestaat dan ook uit enthousiaste specialisten die elk jaar bijgeschoold worden in de nieuwste ontwikkelingen in de muziekwereld. Arons Muziek helpt jou graag met de keuze naar het juiste instrument. Of je nu een beginner bent, of een doorgewinterde professional.

Arons Muziek
Saroleastraat 3
6411 LR Heerlen-Centrum

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things