Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #12 Kieës Culinair

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Kjell Kicken
Knus op de bank met een goed glas wijn in de hand en een lekker kaasplankje op tafel. Op dit plankje mag het smeuïge, pittige lepelkaasje Epoisses zeker niet ontbreken; dé kaastip van kenner Kjell Kicken, eigenaar van de kaasspeciaalzaak Kieës Culinair.

Kieës Culinair
De kaasspecialist in Heerlen met meer dan 50 soorten kazen uit binnen- en buitenland. Naast onze heerlijke kazen vindt u in onze winkel tal van heerlijke lekkernijen en delicatessen waaronder vers gebrande noten, wijnen, olijfolie, ambachtelijk geproduceerde chutneys en jams, koffie, thee, pasta's en pastasauzen, chocolade en nog veel meer heerlijke producten.

Kieës Culinair
Corio Center 12B
6411 LX Heerlen

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things