Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Fotoverslag: Urban Wellness

Verwenmiddag op het Schelmenhofje in Heerlen-Centrum
Op zaterdag 2 september jl. heeft de eerste editie van Urban Wellness plaatsgevonden op het met een douche uitgeruste Schelmenhofje – een van De Vijf Pleintjes in Heerlen-Centrum. I.h.k.v. het openluchthotel Hotel Park Urbana staat dit plein bekend als het wellnesscentrum.

Urban Wellness is een gratis toegankelijke verwenmiddag in de openbare ruimte. Aan de eerste editie hebben verschillende centrumondernemers een bijdrage geleverd. Hair Matterz (Dautzenbergstraat) heeft geknipt, geschoren en gerestyled. Massagepraktijk Inspire (Oranje Nassaustraat) heeft ontspannende rug- en nekmassages gegeven. De verdere aankleding van het plein is verzorgd door Shabby Chic Boutique (Oranje Nassaustraat). Hapjes passend bij het wellnessthema zijn geserveerd door sushirestaurant Chibi Yumi (Pancratiusstraat). Speciale vermelding voor Grieks restaurant El Greco (Pancratiusplein-Noord) voor het spontaan afleveren van diverse versnaperingen. Dankzij Arons Muziek hebben diverse muzikale talenten kunnen optreden. Tut On Tour heeft de muzikale omlijsting en kinderactiviteiten mogelijk gemaakt. En Pixie Magic&Yoga 4-X-Change heeft een aantal hippe yogamoves gedemonstreerd.

Het streven is om van Urban Wellness een jaarlijks terugkerende activiteit te maken. Losstaand of als onderdeel van bestaande evenementen.

Urban Wellness is een initiatief van centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad en stichting De Vijf Pleintjes i.s.m. Hair Matterz en Massagepraktijk Inspire.