Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Perfora-Tour: ludieke fietstocht dwars door Heerlen-Centrum

Op vrijdag 13 oktober wordt een nieuwe, ludieke wielerwedstrijd gereden in Heerlen-Centrum. De Perfora-Tour, zoals deze uitdagende fietstocht heet, brengt fietsenthousiastelingen op verrassende binnen- en buitenlocaties in de Heerlense binnenstad. Deelname is volledig gratis en geheel op eigen risico, zoals een ‘urban event’ betaamt.

Bij de start op het welbekende Pancratiusplein ontvangen alle deelnemers een kleine vlag. Het doel van de Perfora-Tour is namelijk om met zoveel mogelijk ‘knipjes’ in deze vlag te finishen. Op geheime stempelposten – in gebouwen, parkeerplaatsen of op buitenlocaties – wordt je vlag vliegensvlug gePERFOReerd, waarna je je weg vervolgt.

Deelnemers melden zich om 19.00 uur op het Pancratiusplein, waar men zich kan inschrijven. Vooraf inschrijven is mogelijk door een e-mail te sturen naar [email protected]. Rond 19.30 uur wordt gestart met een geneutraliseerde ronde door een van de Q-Park garages. Op het dak hiervan wordt een groepsfoto gemaakt. De daadwerkelijke Perfora-Tour gaat om 20.00 uur van start. Om 21.00 worden de winnaars gehuldigd.

Sportievelingen die zich geknipt voelen om op vrijdag 13 oktober een spectaculaire PERFORmance op twee wielen te geven of als vrijwilliger mee te werken aan dit evenement met een hoge fun factor kunnen zich aanmelden via het bovenstaande e-mailadres of een privé-bericht sturen naar de Facebookpagina van Heerlen Fietst, Heerlen Mijn Stad of De Vijf Pleintjes.

De Perfora-Tour is een initiatief van Heerlen Fietst, centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad en stichting De Vijf Pleintjes.