Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #14 De Poort van Herle

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Roger Gosgens
Nu Sinterklaas het land heeft verlaten, breekt de kerstdrukte pas echt aan. Zijn er nog mensen waarmee je voor het einde van het jaar nog graag wilt bijkletsen? Doe dit doen onder het genot van een goedverzorgde lunch bij de Poort van Herle! Eigenaar Roger Gosgens heeft speciaal voor deze actie een lekker menu samengesteld.

Actie: een geheel verzorgde lunch voor slechts €6,95

De Poort van Herle
In hartje Heerlen, tegenover het station ligt brasserie De Poort van Herle. Een goed start- of eindpunt om de stad te gaan bezoeken voor zowel het winkelend publiek alsook de overige bezoekers van Heerlen.

Het schitterende pand dateert van 1912 en is van oudsher een plek waar ”de Limburgse trots” Brand Bier wordt geschonken. Daarom heeft De Poort van Herle een ruime keuze van het vat.

Verder wil De Poort van Herle je laten genieten van een gemoedelijke ontspannen sfeer in combinatie met lekker eten en drinken, zowel in de sfeervolle zaak alsook op het grote gezellige terras.De Poort van Herle
Stationstraat 22
6411 NH Heerlen

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things

#HeerlenMIJNstad

Heerlen, mijn stad


07 maart 2016

Marlies Winkens over haar thuis in woord én beeld: "Heerlen, mijn stad. Waar ik leef. Waar ik woon. Waar ik droom. Hier voel ik me geborgen. Hier glimlach ik elke dag. Vlei me op een bankje....