Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Alan Oostrom nieuwe chef-kok en mede-eigenaar van Brasserie Mijn Streek Heerlen

Alan Oostrom is per 1 september gestart als chef-kok van Brasserie Mijn Streek te Heerlen, vanaf 1 januari zal Alan samen met de huidige eigenaren Tim Sieben en Levy Smit mede-eigenaar worden van de hoogst gelegen restaurant locatie van Heerlen.

Alan zal zich gaan bezighouden met de creatieve culinaire invulling en keuken-organisatie van Brasserie Mijn Streek, de Urban Foodtruck en op termijn een nieuw project.

Alan is de afgelopen tien jaar chef-kok geweest van Sofa Maastricht en heeft zijn sporen verdiend als sous-chef van Ralf Berendsen in Kasteel Wittem en als chef de partie bij Tout à Fait in Maastricht.

Tim Sieben over de toetreding van Alan:
“Onze Brasserie is nu bijna 4 jaar geleden geopend op de vijfde etage van het Glaspaleis. Dagelijks weten vele gasten ons te vinden, scoren we een hoog tevredenheidscijfer en blijven we nog steeds groeien. Een mooi moment om ook naar de toekomst te kijken. We hebben in 2016 onze wens uitgesproken om onze activiteiten uit te breiden. Sinds juli 2017 zijn we dan ook trotse eigenaar geworden van een Foodtruck, een heuse“GMC Value Van 35”. Deze hebben we gedoopt tot de “Urban Food-Truck” en gaan jullie de komende tijd vaak tegenkomen! Daarnaast zijn wij momenteel op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede project.

Bij Brasserie Mijn Streek blijven we de komende periode investeren in onze kwaliteit, waarbij constantheid, variatie en creativiteit belangrijke speerpunten zijn. We zijn dan ook blij dat we Alan in ons team mogen verwelkomen en kijken uit naar deze samenwerking!”

Over Brasserie Mijn Streek
Brasserie Mijn Streek is sinds januari 2014 gevestigd op een bijzondere, centrale en historische locatie met panoramisch uitzicht over Heerlen en de omliggende Parkstad-regio; de 5e etage van het Glaspaleis, het huidige cultuurcentrum en het voormalige warenhuis SCHUNCK*.

Brasserie Mijn Streek is een informele ontmoetingsplek, waar gasten dagelijks (behalve op maandag) tussen 11.00 uur en 23.00 uur welkom zijn voor lunch, diner, borrel of gewoon een kop koffie of thee met gebak.

De menukaart is laagdrempelig en herkenbaar, maar onderscheidt zich duidelijk door het gebruik van duurzame, verse en vooral lokale producten waarin smaak en authenticiteit centraal staan.

Tevens verzorgt het team van Mijn Streek ook vergaderingen, feesten en partijen binnen de muren van het Glaspaleis.

Persbericht: Brasserie Mijn Streek
Foto: Gerlach Delissen