Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Nieuw in Heerlen-Centrum: La Passione

Het horeca-aanbod van het Pancratiusplein en de aangrenzende Pancratiusstraat is opnieuw een stuk wereldser geworden met de komst van La Passione.

De naam van het restaurant zegt het al: passie. En passie hebben eigenaren Renate en Pantaleone zeker. Passie voor de horeca, passie voor de gasten en passie voor Heerlen. De ouders van Renate hadden in de jaren ’90 één van de eerste Italiaanse restaurants in Heerlen-Centrum en zelf heeft zij, samen met Pantaleone, in meerdere bekende Heerlense restaurants gewerkt voordat de kans zich voordeed om een eigen zaak te openen.

Sinds twee maanden runt dit horecakoppel La Passione. Een authentiek Italiaans restaurant en wijnbar gelegen in het verlengde van het Pancratiusplein. Authentiek in de zin van dat pasta wordt geserveerd als tussengerecht en de nadruk ligt op hoofdgerechten met smaakvol vlees, verse vis en goede wijnen die hierbij geserveerd worden.

Wijnliefhebbers worden op uitstekende wijze bediend bij La Passione. Naast dat je alle wijnen per glas kunt bestellen, verandert het restaurant na 22.00 uur in een heuse wijnbar waar je gezellig met vrienden/vriendinnen kunt afspreken om in een intieme setting een drankje te drinken en eventueel een hapje te nuttigen.

Wil jij je even in Italië wanen, het befaamde familiegevoel ervaren en de echte Italiaanse cuisine proeven, dan is La Passione jouw bestemming.

Algemene informatie
La Passione
Adres: Pancratiusstraat 5, 6411 KB Heerlen
Telefoon: 045 750 1103

Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenMijnStad

Pro Freestyle


09 juni 2016

Een van de grootste Freestyle-evenementen van Europa komt deze zomer naar Heerlen. Van 30 juni tot en met 3 juli laten ‘extreme sporters’ trucjes op bijvoorbeeld een fiets of skateboard zien...