Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

​Thematische aankleding winkelstraten Heerlen-Centrum

De Geleenstraat in Heerlen-Centrum is klaar voor aankomende en toekomstige evenementen. Aan de nieuw aangebrachte spankabels, die een thematische aankleding van de straat tijdens evenementen en andere speciale gebeurtenissen mogelijk maken, pronken nu wielershirts met op de achterzijde een welkomstboodschap voor de bezoekers van Limburgs Mooiste. Dit wielerevenement vindt samen met foodtruckfestival Wheels ’n Bites plaats van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni in de Heerlense binnenstad.

Het idee voor de spankabels is ontstaan tijdens de stadskwartieroverleggen geïnitieerd door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van de ondernemers van het Raadhuiskwartier – vertegenwoordigd door HonderdProcentHeerlen en PUCK Wonen & Lifestyle - Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen is het idee letterlijk en figuurlijk van de grond gekomen.

Het is de intentie om in de toekomst alle stadskwartieren van aankleding te voorzien, zodat een uniforme uitstraling gecreëerd kan worden tijdens grote evenementen en feestdagen.