Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Nieuw in Heerlen-Centrum: Sushi Matcha

De Oranje Nassaustraat in Heerlen-Centrum is een winkelstraat waar de grote ketens geen onderdeel uitmaken van het straatbeeld. Bij elke onderneming staat de eigenaar zelf achter de toonbank of in de keuken. Bij het recent geopende Sushi Matcha is dit niet anders.

Sushi Matcha is geen massaal all-you-can-eatrestaurant, maar een intiem eetplekje waar het de bedoeling is dat je in alle rust van je eten geniet. Hoelang je hierover doet, maakt niet uit. Er is geen tijdslimiet – het leven is immers al hectisch genoeg - of minimumbestedingsbedrag. Naast het restaurantgedeelte zet Sushi Matcha sterk in op take-away en bezorging.

Het restaurant ontleent haar naam aan de Japanse groene poederthee Matcha. De puurheid hiervan staat symbool voor de gerechten op de uitgebreide menukaart. Van Asian street- & fingerfood tot de Bentho-boxen voor mensen die niet zo dol zijn op sushi tot toppers als de Rainbow Roll en Sushi Matcha Roll, alles wordt per bestelling vers bereid. Of je nu in het restaurant blijft eten, de sushi afhaalt of laat bezorgen, je proeft altijd de pure smaken uit Azië.

Algemene informatie
Sushi Matcha
Adres: Oranje Nassaustraat 15, 6411 LE Heerlen
Telefoon: 045-7501870
Website: www.sushimatcha.nl
E-mail: [email protected]

Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.