Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Fashion Works bestaat 10 jaar!

2017 was een goed jaar voor dé modestraat van Heerlen-Centrum – de Dautzenbergstraat – en niet in de laatste plaats vanwege het 10-jarige bestaan van Fashion Works.

Eigenaar Danny Boonen wilde het tienjarige jubileum van zijn boetiek eigenlijk stilzwijgend voorbij laten gaan, maar een goede vriend heeft hem weten te overtuigen om deze mijlpaal toch te vieren. Nu pronkt er sinds november een bord met daarop “10 Years – Fashion Works” voor de winkel en zijn er enkele mooie (kortings-)acties de revue gepasseerd.

Fashion Works is een decennium geleden begonnen als een verkooppunt van de kleding van Scotch & Soda. Tegenwoordig is het een mannenkledingwinkel waar verschillende uitgesproken, niet-alledaagse merken worden verkocht. Denk hierbij aan: My Brand, Antony Morato, Pure White en Nubikk.

Algemene informatie
Fashion Works
Dautzenbergstraat 18a
6411 LB Heerlen
Website: www.fashionworks.nl
E-mail: [email protected]
Telefoon: 045 571 63 63


Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenMijnStad

BIJS NXT DOOR gaat DOOR!


15 september 2016

Toen op 13 mei j.l. het nieuws naar buiten werd gebracht dat Café Bijsmans genoodzaakt was haar historische deuren te sluiten, ging er een schok door de stad. Vele Heerlenaren en vereniginge...