Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Slapen in Hotel Park Urbana

Na de onthulling van Hotel Park Urbana kopte de media dat een vergunning voor het overnachten in dit Heerlense openluchthotel op de Vijf Pleintjes ontbreekt. Wat blijkt nu, niet iedereen heeft hier een boodschap aan.

Afgelopen donderdagavond (6 juli) werden de aanwezige restaurantgasten op het Wilhelminaplein getrakteerd op een spontaan optreden van herriemenie Miserabel. De Heerlense feestfanfare ging van plein naar plein – correctie: van hotelruimte naar hotelruimte - met hun muzikale act. De gasten volgden met zichtbaar enthousiasme.

In het wellness-centrum op het Schelmenhofje trok een van de muzikanten zich terug in een snel opgezet kampeertentje. Even bijkomen van het hectische tourschema van Miserabel en, misschien nog wel belangrijker, voor een haast nachtelijk avontuur met zijn geheime liefde: de beroemde Miserabel-tuba, met al haar vrouwelijke rondingen en kenmerkende ‘stemgeluid’. Vergunning of niet, deze muzikant liet de kans om te slapen onder de sterrenhemel van dit hotel zonder dak niet aan zich voorbijgaan.

Hotelmanager Leo Noy laat weten dat er binnenkort geslapen kan worden in Hotel Park Urbana: "Het hotelmanagement maakt overnachten mogelijk tijdens enkele grote evenementen in Heerlen-Centrum, waaronder o.a. Cultura Nova. Dit om de totaalbeleving te vergroten."