Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Kleinkunst - vanaf zondag 13 augustus

Myrthe Houben (27) en Judith van Kessel (30) organiseren als inwoners van Heerlen Kleinkunst, een non-profit project om de binnenstad op te vrolijken. Kunstenaars krijgen expositieruimte bij ondernemers in de etalage. Ondernemers hebben zo een nog energiekere uitstraling. En bezoekers en inwoners van de stad kunnen alle werken via een mooie kunstroute bewonderen.

Zondag 13 augustus (14.00 uur) is de opening. Iedereen is van harte uitgenodigd bij Lokaal 25 op het Betaplein in Heerlen-Centrum. Wethouder Barry Braeken (Cultuur) en kunstenaar Lars Ickenroth trappen af. Hierna volgt een wandeling langs de kunstlocaties. Gedurende zes weken is de route te volgen via een kaart, verkrijgbaar bij de deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg Winkel in Heerlen.

Kleinkunst wordt mogelijk gemaakt door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad, IBA Parkstad, Huis van de Kunsten en Muziekhuis Arons.

#HeerlenMijnStad

Books & Bytes 2016


03 september 2016

Met een Boekenmarkt op het Pancratiusplein, de opening van de nieuw ingerichte bibliotheek in het Glaspaleis en de virtuele performance C.ap.e. Drop-Dog van CREW -Eric Joris.Een ontmoeting v...