Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Heerlen-Centrum maakt zich op voor waanzinnige winterperiode!

Sfeer, beleving en ludieke events staan centraal

Veel mensen verheugen zich al weer op de gezellige feestdagen en de voorpret kan dan ook niet vroeg genoeg beginnen. Centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad sluit zich hier volledig bij aan en ontsteekt op donderdag 16 november de sfeerverlichting. Vanaf die avond klinkt er ook muziek door de hele binnenstad. Samen met lokale kunstenaars wordt op ludieke wijze de winkelstraten sfeervol gekleurd. Daarnaast staan er in de periode van 16 november tot en met 7 januari veel sfeervolle events geprogrammeerd.

Heerlen Mijn Stad presenteert:

Donderdag 16 november | “Decorating the Town”
De lichtjes gaan aan, de muziek begint te spelen en de stad wordt gekleurd door lokale kunstenaars. Een prachtig openingsmoment van de eindejaarsperiode.

Zondag 19 november | Sinterklaas Intocht
De Pieten verzorgen een show en Sint komt binnen met de Blauw Sjuut onder muzikale begeleiding van de Stadsschutterij. Alle tijd om een handje te geven en een foto te maken met de Goedheiligman.

Vanaf 23 november | “My Favorite Things”
Lokale ondernemers presenteren hun favoriete items. Tijdens een speciale shoppingroute wordt het publiek welkom geheten in de deelnemende winkels met een lekker hapje, drankje of leuke attentie.

Donderdag 14 december | Stadsparade “Urban Procession”
Een eigenzinnige stadsparade georganiseerd door Heerlen Mijn Stad. Een reis door de binnenstad, door het verleden, heden en toekomst van Heerlen en door verschillende emoties.

Voor alle actuele info en dé eventkalender van Heerlen-Centrum ga naar: www.heerlenmijnstad.nl

Winterfestival Holy Moly! vindt plaats tussen 7 december en 1 januari
Op 7 december gaat IBA Winterpark Urbana te midden van het Pancratiusplein open. Vanaf 15 december opent Container City op de Bongerd met een gratis concert van Chef’Special en gaat de winterse Wheels ‘n Bites van start. Het jaar wordt in stijl afgesloten met Holy Moly New Year’s Eve. Meer lezen over Holy Moly!