Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Esterella Lingerie bestaat 47 jaar!

Maar liefs 47 jaar is Esterella lingerie gevestigd in het centrum van Heerlen, en staat bij de dames bekend als dé lingerie speciaalzaak voor stijlvolle, comfortabele en luxe lingerie.

Ondermode
De ontwikkeling van ondermode voor de vrouw heeft allesbehalve stilgestaan. In de loop der jaren zijn er steeds meer soorten, stijlen en vormen bijgekomen. Het Heerlense familiebedrijf Esterella heeft al deze ontwikkelingen – en die van de stad – meegemaakt, is met de tijd meegegaan en pronkt daarom na een halve eeuw nog steeds in de Raadhuisstraat in Heerlen-Centrum.

Esterella Lingerie
Esterella is een speciaalzaak waar, naast haar vaste team van stylistes, de eigenaresse zelf in haar winkel staat. In dit geval is dat Ellen. Ellen is al 30 jaar werkzaam bij Esterella, die in 1970 is opgericht door haar ouders.

Persoonlijk advies of online winkelen
Om aan de ontwikkelingen van het koopgedrag van de consument te blijven voldoen heeft Esterella is de afgelopen jaren haar winkel gerestyled en heeft geïnvesteerd in een uitgebreide webshop.

In de winkel gelegen in de binnenstad van Heerlen word je door gediplomeerde stylistes in een vertrouwde omgeving geadviseerd. Ellen en haar team helpt in de zoektocht naar lingerie, badmode, nachtmode of prothese-lingerie.

De webshop ligt in het verlengde van de fysieke winkel. Klanten kunnen wereldwijd thuis vanaf de bank hun artikelen uitzoeken, bestellen en gratis bezorgd krijgen. Klanten die niet in de mogelijkheid zijn om naar de winkel te komen, om welke reden dan ook, kunnen 24/7 online een keuze maken uit het uitgebreide assortiment. Bestellingen worden gratis thuisgestuurd.

Algemene informatie
Esterella Lingerie
Adres: Raadhuisstraat 40, 6411 HM Heerlen
Telefoon: 045 571 4103
Website/webshop: www.esterella.nl