Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Madame van Dam bestaat 10 jaar!

Restaurant Madame van Dam geeft al 10 jaar lang de Franse touch aan het culinaire aanbod van Heerlen.

Bistrot Madame van Dam is 10 jaar geleden gestart in het karakteristieke pand aan de Gasthuisstraat waarin ooit bruincafé c.q. buurttrefpunt ’t Duuvelke was gevestigd. Madame van Dam is te vergelijken met de restaurantjes die je op vakantie in Franse dorpen tegenkomt. Restaurantjes waar la cuisine bourgeoise, de traditionele Franse volkskeuken, wordt gevoerd. Een dergelijke sfeer en stijl van koken tref je ook aan bij Madame van Dam in Heerlen-Centrum. D.w.z.: een hele avond genieten van eten en drinken zonder opsmuk in een warm interieur waarvan elk voorwerp – van de boeken tot de stoelen – een verhaal vertelt.

Madame van Dame

‘Wie is Madame van Dam?’ dat is de één-miljoen-euro-vraag. Madame van Dam is een verzonnen dame geïnspireerd op de Frans ogende grootmoeder van de eigenaresse. Deze fictieve Française is de spreekbuis van het restaurant. Zij bedenkt de wekelijks wisselende menu’s, de vaste gerechten op de kaart en zij staat in de keuken. Madame van Dam is de gastvrije vrouw die je bij deze uitnodigt om (nog) een keer te komen eten in haar restaurant.

Algemene informatie
Madame van Dam
Adres: Gasthuisstraat 11, 6411 EV Heerlen
Telefoon: 045 750 46 71
Website: www.madamevandam.nl

Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenMijnStad

Heerlense kop en schotel


06 januari 2016

Heerlen steekt er met kop en schotel bovenuit. ;-) Dezevrolijke set ontworpen door kunstenaar Roel Meertens geeft Heerlen op kleurrijke wijzeweer en is te koop bij Bakkerij Voncken (Filiaal:...