Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Een héééééle leuke actie van Quatro Cinema en Heerlen Mijn Stad

Minions, die gele banaanetende mannetjes , wie kent ze niet. Eind deze maand schitteren ze in het derde deel van Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me). Samen met de Quatro Cinema heeft centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad een héééééle leuke actie.

Bij een deel van de winkels in Heerlen-Centrum (m.u.v. de grote ketens) tref je een Minion-pakketje aan (zie foto hieronder), met daarin een voucher en Haribo-snoepbanaantjes . Dit kleurrijke pakketje mag je gratis meenemen en tegen inlevering van de voucher bij onze stadsbioscoop, Quatro Cinema (Geleenstraat 9, Heerlen-Centrum), betaal je slechts €5,25 voor een kaartje voor de Nederlands gesproken film Verschrikkelijke Ikke 3. Liever naar de 3D Nederlands gesproken versie dan betaal je slechts €6,25.


Foto: Minion-pakketje; gratis


Voorwaarden
- Maximaal 4 personen per voucher
- De voucher is alleen geldig op zaterdag 24 juni, zondag 25 juni en woensdag 28 juni 2017. Zaterdag en zondag om 10.00 - 12.00 - 14.00 en 16.00 uur. Woensdag om 14.00 en 16.00 uur.

Veel kijkplezier gewenst!

#HeerlenMIJNstad

Heerlen, mijn stad


07 maart 2016

Marlies Winkens over haar thuis in woord én beeld: "Heerlen, mijn stad. Waar ik leef. Waar ik woon. Waar ik droom. Hier voel ik me geborgen. Hier glimlach ik elke dag. Vlei me op een bankje....

#HeerlenEvenementenStad

NK Ice Carving


03 december 2015

Dit jaar vindt voor de tweede maal het Nederlands Kampioenschap ice carving plaats in het centrum van Heerlen! Op zondag 13 december strijden twintig professionele teams om de felbegeerde ti...