Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

SplashMob - zaterdag 15 juli

SplashMob is back! Het grootste watergevecht van Nederland barst op zaterdag 15 juli a.s. weer los op het Pancratiusplein in Heerlen. Hou je Super Soaker in de aanslag, vul die waterballonnen en strijden maar!

SplashMob is dé manier om ongein uit te halen met je vrienden of collega’s eens flink te grazen te nemen en vooral veel lol te hebben! Jong, oud, man, vrouw, androgyn, hetero, bi, homo en alles daar tussenin: iedereen is van harte uitgenodigd om er samen opnieuw het grootste watergevecht van Nederland van te maken. Het (gratis) waterfestijn barst dit jaar om 13.30 uur los op het Pancratiusplein, terwijl de DJ het strijdtoneel voorziet van opzwepende battle beats.

Met dit natste feestje van het jaar willen we aandacht vragen voor "Gender Equality" (oftewel gendergelijkheid). Want het maakt niet uit van welk geslacht je bent, wat je gender of seksuele geaardheid is... iedereen heeft hetzelfde recht op vrijheid! Strijd dus met ons mee en laat zien hoe we dat in Heerlen doen!

SplashMob is een initiatief van Studio Erol i.s.m. centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad

#HeerlenMijnStad

Dinner in the Sky!


06 juni 2016

In juni wordt het culinair genieten in het centrum van Heerlen. Na het Wheels ’n Bites Food Truck Festival (3, 4, 5 juni) vindt er op zaterdag 18 juni nog een spectaculair en culinair evenem...

#StudioHeerlen

Programma Studio Heerlen


18 december 2015

Studio Heerlen is een pop-up hotspot volledig in urban sfeer, met een street art gallery, bar, podium, skatehal en lounge en DJ area. Tijdens Serious Request 2015 Heerlen (18 t/m 24 dec.) wo...