Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Het ‘Vuur van Heerlen’ wordt ontstoken op het Schelmenhofje op zaterdag 24 februari

Veel mensen hebben genoten van het kampvuur tijdens Holy Moly Winterfestival in Heerlen.

Zo ook singer-songwriter Lotte Walda en Ron Meyer (voorzitter SP). Samen met een groep Heerlenaren met een niet te doven enthousiasme ontsteken zij het vuur opnieuw. Op zaterdag 24 februari, op het Schelmenhofje (plein tegenover Poppodium Nieuwe Nor).

Iedereen is welkom om zich te verzamelen rondom het kampvuur en te luisteren naar de liedjes van Lotte Walda, de gedichten van stadsdichter Merlijn Huntjens en Harrie Sevriens (voormalig stadsdichter van Heerlen). ‘Hoe meer zielen hoe meer vreugd’ is het motto voor deze avond op zaterdag 24 februari tussen 19.30 - 22.00 uur. Deze avond is vrij toegankelijk en er wordt gezorgd voor warme chocomel met marshmallows voor de bezoekers aan dit uiterst sfeervolle evenement.

Het Vuur van Heerlen is van, door en voor Heerlen: alle inspanningen, optredens en bijdragen vinden plaats (zonder vergoeding) uit warmte en liefde voor de stad.

Het Vuur van Heerlen is een idee van Lotte Walda en Ron Meyer en wordt georganiseerd door De Vijf Pleintjes, Bergzicht Heerlen en Heerlen Mijn Stad.

Foto: Ruud Claessen

#HeerlenFeestStad

Heële Alaaf!


18 januari 2016

Zo vieren wij carnaval in Heerlen!Heëlesche Gemuutligheet in Café PeltKom in de stimmung tijdens de Vrowluuzitting op zondag 24 januari vanaf 13.11 uur. En één week later zijn de mannuh...