Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Kids Weekend 2017 - zaterdag 23 en zondag 24 september

Op zaterdag 23 en (koop)zondag 24 september is het weer Kids Weekend in Heerlen-Centrum. Hét weekend waarin de Heerlense binnenstad verandert in één grote speeltuin met allerlei gratis attracties en activiteiten.

Springen, klimmen, voetballen, kleuren, dansen, snoepen, kinderen mogen zich helemaal uitleven tijdens het door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad geïnitieerde Kids Weekend. Elke bezoeker ontvangt een flyer met daarin het programma, een plattegrond en een aantal leuke kortingsacties, die in te leveren zijn bij verschillende ondernemingen in het centrum van Heerlen.

In ditzelfde weekend opent tevens speelgoedparadijs 'Bricksworld LEGO Shop & Experience' haar deuren in het voormalige pand van Meyer & Meyer in de Van der Maesenstraat. Toegang tot de winkel is gratis. De volledige ‘LEGO Experience’ kost tijdens het Kids Weekend slechts €1,-.

Aansluitend aan het Kids Weekend kun je luisteren naar de artiesten die dit jaar deelnemen aan de Popronde Heerlen. Deze aanstormende talenten treden op in de kroegen, voor de winkels en op de pleinen in de binnenstad.

Kortom: een weekend voor alle leeftijden in Heerlen-Centrum!

Websites
www.heerlenmijnstad.nl
www.popronde.nl/steden/Heerlen

Facebook events
www.facebook.com/events/121390211792712 (Kids Weekend)
www.facebook.com/events/1624347401206758 (Popronde Heerlen)