Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Nieuw in Heerlen-Centrum: Eetlokaal Zaartje

Het horecaplein van Heerlen, het Pancratiusplein, is met de komst van Eetlokaal Zaartje weer volledig ingevuld. Dit nieuwe restaurant vormt een uitstekende toevoeging aan het uitgebreide smakenpalet dat dit deel van de binnenstad te bieden heeft.

Wanneer je een restaurant opent, is dit alsof je een kindje op de wereld zet, zullen de meeste horecaondernemers beamen. De eigenaresse van Eetlokaal Zaartje, Bianca Kuiper, onderstreept dit gevoel door haar restaurant te vernoemen naar haar real life dochter Zara Anna; Zara werd vroeger altijd liefkozend Zaartje genoemd door familie en vrienden. Inmiddels is zij 19 jaar en volgt ze een horecaopleiding. Daarnaast kan het zomaar zijn dat ze aan jouw tafeltje de bestelling komt opnemen.

De passie voor de horeca is er bij de familie Kuiper met de paplepel, of beter gezegd, pollepel ingegoten. Bianca is verantwoordelijk voor het grootste deel van de menukaart. Zo bedenkt zij veel van de gerechten, worden de sauzen door haarzelf bereid – de pastasaus (Zaartje’s trots) wordt bereid volgens een ‘oud’ familierecept - en kiest zij met grote zorg de wijnen.

Het familiegevoel is eveneens voelbaar in het interieur, dat het best te omschrijven is als warm, huiselijk, sjiek doch toegankelijk. Toegankelijk is hét sleutelwoord bij het Eetlokaal. De prijzen zijn bewust laag gehouden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het eten. Maandag t/m woensdag betaal je €12,75 voor een driegangenmenu, donderdag t/m zondag is dit €14,75.

Wil je het gevoel hebben alsof je in een sterrenrestaurant gaat eten zonder te schrikken van de rekening, neemt dan zeker een plaats bij Eetlokaal Zaartje in Heerlen-Centrum.

Algemene informatie
Eetlokaal Zaartje

Adres: Pancratiusplein 4, 6411 JZ Heerlen
Telefoon: 045 511 13 81
Website: www.eetlokaalzaartje.nl
E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/eetlokaalzaartje

Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenMijnStad

De Dans van Lies en Jan


12 januari 2018

Multidisciplinair kunstproject als eerbetoon aan mijnverledenKunstenaar Jean-Michel Crapanzano heeft in opdracht van gemeente Heerlen een multidisciplinair kunstproject, De Dans van Lies en ...