Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

​Wethouder Barry Braeken ontsteekt sfeerverlichting in Heerlen-Centrum

De aftrap van een waanzinnige winterperiode in de binnenstad.

Op donderdag 16 november organiseerde centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad een mooie aftrap van de winterperiode in Heerlen-Centrum samen met gemeente, inwoners, ondernemers en lokale kunstenaars.

Onder het motto ‘Decorating the town’ ontstak wethouder Barry Braeken de lichtjes op de Promenade. Hierna volgde een route door de stad waarbij met krijtspray en sjablonen verder gedecoreerd werd in de straten. Helemaal in lijn met de bekende Heerlense streetart. Naast sfeerverlichting in alle winkelstraten en de prachtig aangeklede etalages, speelt er ook gezellige muziek door luidsprekers in de binnenstad gedurende de eindejaarsperiode. Ook het gemeentehuis is vanaf nu elke avond gehuld in een prachtige lichtprojectie.

Deze aftrap is de opmaat naar de waanzinnige winterperiode die voor de deur staat in de Heerlense binnenstad. Op initiatief van Heerlen Mijn Stad zijn er nog meer leuke activiteiten die allen bijdragen aan de sfeer in het centrum. Natuurlijk zorgt winterfestival Holy Moly! ook een maand lang (van 7 december t/m 7 januari) voor een grootse sfeerbeleving met vele hoogtepunten.