Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Grand opening Hotel Park Urbana op de Vijf Pleintjes - zaterdag 24 juni

Met trots nodigen we je uit voor de Grand Opening van Hotel Park Urbana, het met planten en bomen gedecoreerde openluchthotel op de Vijf Pleintjes in Heerlen-Centrum. De opening vindt plaats op zaterdag 24 juni a.s. om 16.00 uur (verzamelen om 15.50 uur op het Wilhelminaplein).

Op donderdag 8 juni jl. hebben een aantal gasten letterlijk en figuurlijk een voorproefje gekregen van Hotel Park Urbana. Op deze dag heeft namelijk de opening van het restaurantgedeelte op het Wilhelmina plaatsgevonden. Nu is het tijd om het gehele hotel te onthullen.

De hotelmanager leidt je rond door alle ruimtes van het hotel – restaurant, lounge, wellness en pianobar – en stelt je voor aan het ‘hotelpersoneel’. Tevens wordt er door wethouder Barry Braeken de fototentoonstelling van de Heerlense kunstfotografe Wanna Renata geopend. Uiteraard is er gezorgd voor een hapje en een drankje en wordt het geheel met muziek en dans omlijst.

Je bent van harte welkom!

Hotel Park Urbana is een initiatief van Gemeente Heerlen en IBA Parkstad i.s.m. De Vijf Pleintjes en centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad