Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Nieuw in Heerlen-Centrum: La Cubanita

Een maand geleden heeft de Honigmannstraat restaurant La Cubanita in haar midden verwelkomd. Dit bekende tapasconcept vormt een smaakvolle aanvulling op de al aanwezige daghoreca gelegen in een straat die steeds meer bekend komt te staan als de ‘fresh food’ straat van Heerlen-Centrum.

Tapas
Voor wie denkt dat alle tapasrestaurants hetzelfde serveren, vergist zich. Tapas zijn kleine gerechten en daar kun je eindeloos mee variëren. La Cubanita heeft 55 verschillende tapas op de menukaart staan waaruit je kunt kiezen voor één handig vast bedrag.

Onbeperkt eten
Eerder onbeperkt genieten. Klets met je tafelgenoten terwijl het eten geleidelijk aan wordt geserveerd, proef met z'n allen van de vlees-,vis- of vegetarische hapjes, nip van de cocktails en neem hier vooral de tijd voor. Tapas eet je samen en zonder tijdslimiet.

La Cubanita Heerlen
Met 212 zitplaatsen en een oppervlak van achthonderd vierkante meter is La Cubanita Heerlen één van de grootste vestigingen van deze landelijke tapasketen. La Cubanita staat voor onbeperkt genieten in Cubaanse sferen.

Algemene informatie
La Cubanita Heerlen
Adres: Honigmannstraat 29, 6411 LJ Heerlen
Telefoon: 045 851 4489
Website: www.lacubanita.nl/Heerlen
Facebook: La Cubanita Heerlen

Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenMijnStad

Cultura Nova 2016


22 augustus 2016

Het nieuwe culturele seizoen wordt ook dit jaar weer groots ingeluid met het theaterfestival Cultura Nova (#cn16 - 26 aug. t/m 4 september) . Niets ‘save the best for last’; in Gemeente Heer...