Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Zomeravonden Heerlen - 22 september t/m 1 oktober

Cultuurwerkplaats Zeezicht gaat de zomer van 2017 met 10 dagen verlengen. Op 22 september, de dag dat de zomer eindigt, start Zomeravonden Heerlen met Theater Lexor.

Dit buitenfestival vindt plaats op een van De Vijf Pleintjes in Heerlen namelijk het Betaplein. Tien zwoele (na)zomeravonden lang genieten van theater, muziek, dans en meer. Bedoeld voor jong en oud, voor thuisblijvers en toeristen. Kortom: voor iedereen die zin heeft in een feestelijk samenzijn in de Heerlense binnenstad.

Voor de programmering en ondersteuning zijn Lex Nelissen en Fons Dejong gevraagd. Lex bekend van Theater Lexor in Heerlen. Dit theater laat Cultuurwerkplaats Zeezicht herleven door op het Betaplein een Spiegeltent te plaatsen waar 60 bezoekers naar uiteenlopende voorstellingen kunnen komen kijken. Fons Dejong beschikt over veel ervaring als projectleider van verschillende culturele instellingen en heeft in het verleden Festival Zomeravonden in Maastricht georganiseerd. Hij gaat samen met Lex zorgen voor een breed opgezette programmering om het zomerse vakantie gevoel nog even vast te houden.

Zie www.zomeravondenheerlen.nl voor meer informatie over de voorstellingen!

Zomeravonden Heerlen wordt mede mogelijk gemaakt door stichting De Vijf Pleintjes en centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad

#HeerlenMijnStad

Splashmob 2016


09 augustus 2016

SplashMob is back! Het grootste watergevecht van Nederland barst deze zomer weer los op het Pancratiusplein in Heerlen op vrijdag 19 augustus. Hou je Super Soaker in de aanslag, vul die wate...