Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Soundful Sunday: muzikale middagen in Heerlen-Centrum!

Op (koop)zondag 28 januari van 15.00 tot 18.00 uur staat de eerste open podium-middag onder de vlag van Soundful Sunday op de planning. De aftrapeditie vindt plaats op het Pancratiusplein, waarna Café Pelt elke vierde week van de maand de thuisbasis is voor de komende edities van Soundful Sunday.


Wat is Soundful Sunday?
Soundful Sunday is een initiatief van Stichting CULON, gericht op talenteducatie vanaf het prille begin; het leren spelen van je instrument en de groei van de muzikant.

De muzikanten staan in het middelpunt. Zij die podiumervaring willen op doen, connecties willen leggen, maar bovenal gewoon muziek willen maken samen met andere muzikanten!

Zoals de naam al zegt, sluiten wij onze week af met veel gezelligheid en muziek. Bij Soundful Sunday worden ook in de organisatie verschillende (ervaren) muzikanten betrokken, alsmede verschillende partners in de regio. In Heerlen werken we samen met: Stichting SCHUNK*, Arons Muziek en Café Pelt. De coördinator van Soundful Sunday Heerlen is Joey Wojcik.
#HeerlenFeestStad

Heële Alaaf!


18 januari 2016

Zo vieren wij carnaval in Heerlen!Heëlesche Gemuutligheet in Café PeltKom in de stimmung tijdens de Vrowluuzitting op zondag 24 januari vanaf 13.11 uur. En één week later zijn de mannuh...