Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Nieuw in Heerlen-Centrum: Jansen & Janssen – Coffee & More

De Dr. Poelsstraat in Heerlen-Centrum heeft een plek erbij gekregen waar je als bezoeker van de binnenstad terecht kunt voor je (dagelijkse) koffie- en/of lunchmoment. Begin van de maand is hier koffiespeciaalzaak en lunchroom Jansen & Janssen – Coffee & More geopend.

Jansen & Janssen – Coffee & More is de gedeelde droom van Henny Lemaire-Janssen en haar schoonzoon Mischa Jansen die nu werkelijkheid is geworden. Mischa is de barista van deze nieuwe ‘horecafamilie’ en Henny heeft van de keuken haar domein gemaakt. Op de leuk gepresenteerde menukaart pronken zowel tal van koffiesoorten- en smaken als eigengemaakte soepen, belegde broodjes en zelfgebakken zoetigheden. Allemaal te nuttigen in een knusse omgeving inclusief zelfgebouwde loungebank.

Zoals de naam van de zaak al doet vermoeden, ligt de nadruk echter op koffie. Goede koffie. Voor elke koffieliefhebber wat wils. Van Espresso tot Latte macchiato tot Cortado. En daarnaast nieuwe, smakelijke samenstellingen waar Mischa dagelijks mee experimenteert.

Of je nou komt voor je dagelijkse dosis kwaliteitskoffie, een lekker stuk gebak of een geheel verzorgde high-tea, wees welkom om je thuis te voelen bij Jansen & Janssen – Coffee & More.