Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Terugblik: Tango Brutal 2017

De passie voor de Tango was de afgelopen vijf dagen voel- en zichtbaar in Heerlen-Centrum. Van 16 t/m 21 mei vierde het Tango Brutal Festival haar vijfde editie. Deze lustrum-editie stond in het teken van het 25ste sterfjaar van de befaamde Argentijnse componist Astor Piazzolla.

Bekijk de onderstaande video-impressies en geniet mee, of na.

Dinsdag 16 mei: opening Tango Brutal 2017, LocosLindos speelt Astor Piazzolla in Theater Heerlen:

Donderdag 18 mei: Milonga Primera, Cultuurhuis Heerlen:Vrijdag 19 mei: Lex Nelissen draait ‘foute tango’s en ‘ouwe leem’ in Café d’r Klinge:Zaterdag 20 mei: Tango Tinto in Shoppingcenter ’t Loon:Zaterdag 20 mei: Argentijnse avond met live tango in Restaurant & Lounge Chique:

Zondag 21 mei: buitendansmiddag op het Wilhelminaplein, met live muziek door Ville Hiltula en Anke Steenbeke:

El Revolucionario Del Tango ~ Astor Piazzolla
Speciaal voor Tango Brutal is er een 48 pagina tellend cahier beschikbaar, met het levensverhaal van Astor Piazzollla met een bijdrage van dé autoriteit op dit gebied dr. Bárbara Varassi Pega. Met veel zorg samengesteld en prachtig geschreven door Rob Bindels, vormgegeven en geproduceerd door buro marcel van der heyden.

Dit cahier verteld het intense verhaal over het werk en leven van deze revolutionair die zijn leven doorleefde met 200 km per uur. Te bestellen via [email protected]

Zie www.TangoBrutal.com voor meer informatie over dit jaarlijkse dansfestival.