Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Capolino bestaat 20 jaar!

Kinderboetiek Capolino is 20 jaar geleden ter wereld gekomen in de Dautzenbergstraat in Heerlen-Centrum en inmiddels uitgegroeid tot een prachtige, zelfstandige zaak.

20 jaar Capolino
Capolino is twintig jaar geleden gestart door Gaby Waterval. Na tien jaar was zij toe aan een nieuwe uitdaging en hebben medewerkers van vrijwel het eerste uur Gaby Giebels en Gertie Mingelers, met ondersteuning van Gaby Waterval en haar man Jacques, haar ‘kindje’ geadopteerd en grootgebracht. Deze dames hebben Capolino gevormd tot wat het nu is: een beeldschone winkel met exclusieve kindermode.

Van tijdloze merken zoals o.a. Hugo Boss, Karl Lagerfeld en Armani tot eigenwijze en stoere merken zoals o.a. Jottum, Mayoral, Boboli, Levi’s en My Brand. Van vrijetijdkleding tot een juiste outfit voor communies, doopfeesten en bruiloften.

Feestweekend
Capolino trakteert dit hele weekend – vrijdag 23 tot zondag 25 maart – op heerlijke lekkernijen voor jong en oud(er) en, niet geheel onbelangrijk, op 20% korting op de voorjaars- en zomercollectie en 10% korting op de basis- en feestcollectie.

Algemene informatie
Capolino
Adres: Dautzenbergstraat 19, 6411 LA Heerlen
Telefoon: 045-5715291
Website: www.capolino.nl
Facebook: Capolino Heerlen