Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #1 Stadswijnkelder Berns

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.


Favoriete item van Ed Villevoye
Ed Villevoye, eigenaar van Stadswijnkelder Berns, is een wijnkenner en –liefhebber in hart en nieren. Een kerstdiner zonder een goede alcoholische versnapering is dan ook geen optie. Voor ‘My Favorite Things’ heeft hij twee van zijn favoriete wijnen geselecteerd: een weelderige Amarone della Valpolicella en een zachte doch intense Acinatico Ripasso, beiden van het Italiaanse wijnhuis Stefano Accordini.

Bij inlevering van de coupon ingesloten in de My Favorite Things-flyer krijg je respectievelijk 27% en 24% korting op de betreffende wijnen.

Stadswijnkelder Berns
Wie kent het niet, stadswijnkelder Berns aan de Geerstraat? Al sinds 1949 is de zaak een begrip in Heerlen én omstreken. Eigenaar Ed Villevoye: “We leveren mooie producten, hebben een enorm breed assortiment en hanteren eerlijke prijzen. Mijn schoonouders zijn het bedrijf van thuis uit begonnen met een kleine verzameling gedestilleerde drank en een bezorgservice op de fiets. Zij hadden kwaliteit al hoog in het vaandel staan. Toen ik de zaak dertig jaar geleden overnam, heb ik die aanpak voortgezet. Inmiddels kunnen klanten hier terecht voor tal van verschillende wijnen en portsoorten en hebben we het whisky-assortiment flink uitgebreid.”

Stadswijnkelder Berns
Geerstraat 26
6411 NR Heerlen-Centrum

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things

#HeerlenMijnStad

Heerlense kop en schotel


06 januari 2016

Heerlen steekt er met kop en schotel bovenuit. ;-) Dezevrolijke set ontworpen door kunstenaar Roel Meertens geeft Heerlen op kleurrijke wijzeweer en is te koop bij Bakkerij Voncken (Filiaal:...