Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Nieuwe eigenaar Brasserie Hey Heële

In de afgelopen 8 jaar heeft Brasserie Hey Heële een naam opgebouwd in Heerlen en omstreken. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat er snel een gegadigde was om de eetgelegenheid over te nemen nadat de oorspronkelijke eigenaren – Paola en Dick – aankondigden te stoppen. Die nieuwe eigenaar is Kas Hos.

Nieuwe eigenaar
Kas Hos is geen vreemde in het Limburgse horecalandschap. Hij is een man met ervaring. In de afgelopen jaren heeft hij in een verschillende bekende restaurants uit de regio gewerkt, waaronder Beluga in Maastricht en het Heerlense sterrenrestaurant Cucina del Mondo. En nu is hij zijn eigen baas.

Nieuw vs. oud
Wanneer je een bestaand concept overneemt, kun je ervoor kiezen om niets te veranderen of om je eigen verhaal te vertellen. Kas heeft voor de gulden middenweg gekozen. Het interieur heeft een subtiele transformatie ondergaan, de drankenkaart is uitgebreid en er wordt een nieuwe menukaart gevoerd. De nadruk ligt vanaf nu op speciaalbier, bijzondere wijnen en dat in combinatie met bijpassende gerechten. ‘Foodparing’ is de hippe term hiervoor. Wat hetzelfde is gebleven, is de sfeer en het uitgangspunt dat lekker en mooi gepresenteerd eten niet duur hoeft te zijn.

Voor de vaste gasten is er dus geen reden om weg te blijven, en voor nieuwe gasten genoeg redenen (meervoud, ja) om de menukaart eens uit te proberen.

Algemene informatie
Brasserie Hey Heële
Adres: Pancratiusplein 2, 6411JZ Heerlen
Telefoon: 045-5 11 29 36
Website: http://www.heyheele.com


Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenEvenementenStad

NK Ice Carving


03 december 2015

Dit jaar vindt voor de tweede maal het Nederlands Kampioenschap ice carving plaats in het centrum van Heerlen! Op zondag 13 december strijden twintig professionele teams om de felbegeerde ti...