Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #2 Bricksworld LEGO Experience

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Jac Pellegrom
Moeilijk kiezen als je dagelijks omringt wordt door honderden speelsets en duizenden LEGO-blokjes, maar als trotse Heerlenaar kiest eigenaar Jac Pellegrom toch voor de Skyline van Heerlen. Een bouwpakket dat door hem zelf is samengesteld en enkel verkrijgbaar is in het recent geopende Bricksworld LEGO Experience.

Bij inlevering van de coupon ingesloten in de My Favorite Things-flyer krijg je 20% korting op alle LEGO-producten

Bricksworld LEGO Experience
Kijken, ontdekken, spelen, bedienen, programmeren, bouwen en kopen. Bij Bricksworld Experience kan het allemaal met LEGO, LEGO en héél veel LEGO op 3 etages van meer dan 1.500 m2.

Bekijk en ontdek de nieuwste maar natuurlijk ook heel veel oude LEGO-sets. Meer dan 2.000 verschillende opgebouwde modellen. Thematisch bouwen voor jong en oud met Duplo, Junior, City, Friends, Nexo Knights, Ninjago, Star Wars, Technic en Architecture. Diverse workshops, “How it’s Made”, geschiedenis en maak je eigen mozaïeken. Bedien een LEGO-trein of -tram door de LEGO-stad. Bestuur de draaimolen of carrousel van de Friends-kermis. Of rij met diverse grote Technic-modellen. Programmeer de Boost-robot modellen. Bij Bricksworld kan het allemaal!

Bricksworld LEGO Experience
Van der Maesenstraat 3
6411 LP Heerlen-Centrum

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things

#HeerlenMijnStad

Heerlense kop en schotel


06 januari 2016

Heerlen steekt er met kop en schotel bovenuit. ;-) Dezevrolijke set ontworpen door kunstenaar Roel Meertens geeft Heerlen op kleurrijke wijzeweer en is te koop bij Bakkerij Voncken (Filiaal:...