Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Nieuw in Heerlen-Centrum: Mason&Gloves

In Heerlen-Centrum is aan de Akerstraat een nieuwe sportaccommodatie geopend met de naam Mason&Gloves. Een allesbehalve dertien in een dozijn sportfabriek waar je je aanmeldt om vervolgens niet of nauwelijks meer terug te keren. Centraal bij Mason&Gloves staan de bokssport en een persoonlijke begeleiding.

Team
Hoewel boksen niet per definitie een teamsport is, is de totstandkoming van Mason&Gloves te danken aan de gezamenlijke inspanning van drie ‘krachtpatsers’: Pascal Heppenhuis, Bart Stavasius en Tim Reiters. Ieder krachtig op hun eigen vlak. Pascal is boksinstructeur in hart en nieren, Bart is verantwoordelijk voor de zakelijke kant en het horecagedeelte en Tim bewaakt het concept en verzorgt de marketing.

Gym
Wie boksen associeert met de Badr Haris en Mike Tysons van deze wereld, heeft nog geen kennis gemaakt met de aanpak van Mason&Gloves. Deze nieuwe Heerlense gym gebruikt de bokssport als basis voor een complete workout voor je lichaam. Je hoeft geen stereotype spierbundel te zijn om lid te worden en lessen te volgen. Man, vrouw, jong, oud, flink, dun, iedereen kan uit de voeten met de (gepersonaliseerde) lesmethode van Mason&Gloves.

Healthbar
In het voorportaal van Mason&Gloves wordt op dit moment een healthbar gerealiseerd. Een plek waar leden en zeker ook niet-leden terecht kunnen voor een gezonde smoothie en uitgebalanceerde lunch.

Algemene informatie
Mason&Gloves
Adres:
Akerstraat 15, 6411 GV Heerlen
Website: www.masonandgloves.com
E-mail: [email protected]