Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #3 Anne's Mooiste

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Anne Hendriks en Susette Odekerken
Bloemist Anne’s Mooiste gelegen in hartje Heerlen staat bekend om haar weelderige boeketten en kleurrijke woonaccessoires. Voor de aankomende feestdagen hebben moeder en dochter en bloemstylisten Susette en Anne een met mos versierde Amaryllisbol als favoriete item bestempeld. De Amaryllisbol groeit uit tot een prachtige kamerplant die elke ruimte opfleurt.

Bij inlevering van de coupon ingesloten in de My Favorite Things-flyer krijg je 20% korting op een mooi versierde Amaryllisbol.

Anne’s Mooiste
Wil je iemand verrassen? Een boeket geven is altijd leuk! Of het nu een klein of een groot boeket bloemen is. Leuk voor een feestdag, verjaardag, verhuizing, bruiloft, als beterschapswens of zomaar. Bloemen zijn altijd hét perfecte cadeau!

Bij Anne's Mooiste kun je terecht voor het mooiste bloemwerk maar ook voor woondecoraties en de leukste bloemschikworkshops.

Anne’s Mooiste
Dautzenbergstraat 38A
6411 LC Heerlen-Centrum

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things