Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Restaurant Lekker Heerlen maakt frisse start!

Lekker Heerlen heeft een frisse start gemaakt. Na een aantal weken gesloten te zijn geweest, is het restaurant weer helemaal terug. Lekkerder dan ooit!

Eate & drinke
Het logo, het interieur, de kok, de kaart en de openingstijden zijn allemaal vernieuwd. Wat hetzelfde is gebleven, is de losse sfeer, de spontaniteit van eigenaresse Silvana en uiteraard de mogelijkheid om hier lekker te eate en te drinke!

Nieuwe kok, nieuwe kaart
Met een nieuwe chef-kok komt een nieuwe menukaart. Het menu omvat nu specialiteiten variërend van verse pasta’s tot verschillende hamburgers van 100% rundvlees tot hapa’s (een lekker antwoord op de tapastrend).

Specials
Aangezien de nieuwe chef-kok – de 23-jarige Brian – boordevol inspiratie zit, kun je naast de vaste gerechten ook kiezen voor een van de specials. Wat te denken van de altijd verrassende Chef’ Special, een continu wisselend driegangenmenu en de ‘vangst van de dag’ voor de visliefhebbers.

Lekker Heerlen is geopend van woensdag t/m zondag van 16.00 tot 22.00 uur op de vertrouwde locatie in de Oranje Nassaustraat.

Algemene informatie
Lekker Heerlen
Adres: Oranje Nassaustraat 40, 6411 LH Heerlen
Website: www.lekkerheerlen.nl
Telefoon: 045 571 9088


Sfeerfoto's: centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad
Foto's van de gerechten: Lekker Heerlen


Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenMijnStad

Pro Freestyle


09 juni 2016

Een van de grootste Freestyle-evenementen van Europa komt deze zomer naar Heerlen. Van 30 juni tot en met 3 juli laten ‘extreme sporters’ trucjes op bijvoorbeeld een fiets of skateboard zien...