Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Oktoberfeest  Heerlen - vrijdag 29 september t/m zondag 1 oktober

Vrouwen in Dirndl's en mannen in Lederhosen - inhaken aan lange tafels - meezingen met de Duitse Schlagers en een lekkere pul bier drinken. Dit is zomaar een opsomming van wat je tijdens het Heerlens Oktoberfeest te wachten staat.

Dit jaar vindt het Oktoberfeest Heerlen voor de derde keer plaats in het geheel in Duitse stijl aangeklede feestpaviljoen op het Pancratiusplein in Heerlen-Centrum.

Op het driedaagse Oktoberfeest zullen artiesten uit binnen- en buitenland zorgen voor een ongekende ‘Tiroler Oktoberfest Sjtimmung’.

Vrijdag 29 september brengt de topformatie TONCA - Ohne Gewähr, samen met Hélene Fisher(Double), Jennifer die Party-kanone, RuudAppelhof en Tirol Sound je in de juiste stemming. De DJ’s van Die Alles Durcheinandertaler Hatseflats Discoshow zorgen voor een echte Oktoberfeest-Apres-Ski SJTIMMUNG in de Oktoberfeesttent. Het paviljoen opent vrijdag om 16.30 uur. De officiële opening vindt plaats op om 20.00 uur.

Zaterdag 30 september is de Duitse topact die Zack Zillis Showband de absolute knaller zijn, onder het motto: “Abschalten Können Sie Woanders”. Samen met Thorsten von der LippeBiesterfeld, Tirol Sound en Ruud Appelhof ze zorgen voor een onvergetelijke avond.

Zondag 1 oktober gaat het programma verder om 14.30 uur met de enige echte Böhmerwaldkapelen, niemand minder dan de Crombacher Musikanten zorgen voor een spetterende afsluiting. De toegang op zondag is gratis.

Kijk voor het volledige dagprogramma op de Facebookpagina van Oktoberfeest Heerlen of op website www.oktoberfeestheerlen.nl

Tickets zijn verkrijgbaar bij de VVV kantoren in Zuid Limburg en online via www.oktoberfeestenheerlen.nl;

Er zijn een beperkt aantal passe-partout kaarten à € 20,00 verkrijgbaar
Dagkaarten voor vrijdag kosten € 11,00 aan de kassa€ 12,50
Dagkaarten voor zaterdag kosten € 12,50 en aan de kassa € 15,00