Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #4 Feestwinkel Heerlen

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Desiree Van de Pol-Blokker
Of je nou kleding nodig hebt voor een gekostumeerd eindejaarsbal, Halloween party of carnaval, bij de Feestwinkel Heerlen is het elke dag feest. Naast kleding voor elke feestelijke gelegenheid is de Feestwinkel Heerlen een officieel verkooppunt voor Monchhichi. Het knuffelbeestje wiens schattigheid al vele generaties kinderen heeft doen smelten. Het is daarom niet vreemd dat eigenaresse Desiree van de Pol-Blokker heeft gekozen voor dit schattige wezentje als favoriete item voor de feestdagen.

Bij inlevering van de coupon ingesloten in de My Favorite Things-flyer krijg je 10% korting op alles van Monchhichi.

Feestwinkel
De Feestwinkel Heerlen heeft een uitgebreide collectie feestartikelen, geschenkballonnen, heliumballonnen, versieringen voor elke gelegenheid, Monchhichi, wenskaarten, (Eulenspiegel-)schmink en nog veel meer!

Feestwinkel Heerlen
Dautzenbergstraat 39
6411 LA Heerlen-Centrum

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things