Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #5 FLY conceptstore

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Angie Pieters
Eigenaresse en full-blown fashionista Angie Pieters is altijd op zoek naar verrassende mode-items voor in haar boetiek in de Heerlense binnenstad. Sinds kort heeft zij haar hart verloren aan ALIX the label, een opkomend modemerk van Nederlandse bodem. Vooral op de blazer met geborduurde stierenhoofden is Angie helemaal verliefd. Ook in het gedachtegoed van de ontwerpster kan zij zich helemaal vinden: ‘Luxury without BULLshit’.

Bij inlevering van de coupon ingesloten in de My Favorite Things-flyer krijg je 25% korting op alle kleding van ALIX.


FLY conceptstore
FLY conceptstore is een hippe boetiek in het centrum van Heerlen, gelegen in een straatje dat nog wel eens wordt vergeten: de Oranje Nassaustraat. Je kunt hier terecht mode, interieur-accessoires, planten en bovenal eerlijk advies.

FLY conceptstore
Oranje Nassaustraat 5A
6411 LD Heerlen-Centrum

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things