Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

​Geslaagd slaapavontuur in Hotel Park Urbana

In het afgelopen weekend waren alle hotels in de omgeving zo goed als volgeboekt, zo ook Hotel Park Urbana. Tijdens een ‘Urban Sleepover’ is door verschillende mensen de nacht doorgebracht in de tuin van het Savelbergklooster – onderdeel van De Vijf Pleintjes in Heerlen-Centrum.

Dankzij o.a. de activiteiten rondom Cultura Nova was de Heerlense binnnenstad de afgelopen weken een populaire bestemming voor velen, en niet enkel voor mensen uit de omgeving. Hotelkamers vonden daarom gretig aftrek. Hotel Park Urbana, het openluchthotel op De Vijf Pleintjes, bood op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus slapen in urbane tenten aan als alternatief voor een traditionele hotelovernachting. Gasten konden kosteloos gebruik maken van de vijf unieke tenten die onder handen zijn genomen door (lokaal) bekende kunstenaars en creatievelingen zoals Aline Ploeg, David Bade, DazeTwo, Ronald Link, Mitchell Snippe en Lars Ickenroth. Ook een welkomstdrankje en een geheel verzorgd ontbijt aangeboden door stichting De Vijf Pleintjes was onderdeel van het arrangement.

In totaal hebben 16 avontuurlijk ingestelde gasten naar tevredenheid gebruik gemaakt van het slaapaanbod voor één of twee nachten. Er wordt door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad en stichting De Vijf Pleintjes serieus gekeken om hier een jaarlijks terugkerende activiteit van te maken.

#HeerlenMijnStad

Willem's Feestje


26 april 2016

De buitenactiviteiten van Koningsdag in Heerlen-Centrum zijn afgelast vanwege de slechte weerverwachtingen. De binnenactiviteiten georganiseerd door Naar Huis en Nr.7even gaan wel gewoon doo...