Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Terug in Heerlen-Centrum: La Place

De bekende restaurantketen La Place is weer terug in Heerlen en wel op de vierde verdieping van Berden.

La Place
Wie kent La Place niet? Het aan de V&D-warenhuizen gelieerde zelfbedieningsrestaurant. Toen V&D uit de Nederlandse winkelstraten verdween, nam het La Place voor een groot deel met zich mee. Maar La Place is terug. Vernieuwd en wel. Ditmaal omarmt door het Heerlense warenhuis c.q. familiebedrijf Berden. Eén van de voordelen van deze nieuwe locatie is de toevoeging van een sfeervol dakterras met uitkijk op de Heerlense binnenstad.

Nieuwe locatie, nieuwe uitstraling

De tijd heeft niet stil gestaan bij La Place. Alle restaurants – zo ook die in Berden – hebben een nieuw fris interieur en zijn een stuk transparanter naar de klant toe. Alles wordt nu bereid in het oog van de klant. De seizoenssoepen, smoothies, burgers, steenovenpizza’s waarbij je je eigen topping mag uitkiezen, maaltijdsalades etc. Allemaal uit eigen keuken en dagvers.

Bediening

La Place is een zelfbedieningsrestaurant waar je je eigen maaltijd van salade tot dessert tot drank kunt samenstellen. Wil je liever bediend worden, dan kun je nog altijd terecht bij het ‘oude’ vertrouwde lunchcafé Ambiance op dezelfde verdieping.

Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenMijnStad

Cultura Nova 2016


22 augustus 2016

Het nieuwe culturele seizoen wordt ook dit jaar weer groots ingeluid met het theaterfestival Cultura Nova (#cn16 - 26 aug. t/m 4 september) . Niets ‘save the best for last’; in Gemeente Heer...