Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #7 Coasters

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Jeff & Erik
Als je een concept store runt waar je alleen verkoopt wat je zelf leuk en lekker vindt, is het kiezen van een favoriet item voor de feestdagen niet makkelijk. Toch is het Jeff & Erik gelukt: warme chocomel. Maar niet zomaar warme chocomel, nee, ‘Custom Hot Chocolate’! Tot eind december kun je bij Coasters je eigen warme chocomel samenstellen... Slagroom, chocoladesaus en Oreo’s als topping of toch iets anders, het is aan jou!

Bij inlevering van de coupon ingesloten in de My Favorite Things-flyer betaal je slechts €2,90 voor een ‘Custom Hot Chocolate’

Coasters
Coasters is een concept store met exclusieve kleding, muziek, verzorgingsproducten, woonaccessoires en natuurlijk de lekkerste koffie, thee, milkshakes en zoetigheden van Heerlen.

Coasters
Bongerd 9
6411 JL Heerlen

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things