Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

My Favorite Things | #8 Fresco Pasta Bar

My Favorite Things
Maar liefst 14 Heerlense ondernemers presenteren hun favoriete items voor de feestdagen.

My Favorite Things is een speciale shopping-route langs 14 unieke adresjes in Heerlen-Centrum. De ondernemers ontvangen je graag met een lekker hapje, drankje, bijzondere attentie of aantrekkelijke korting. Met de coupons in de My Favorite Things-flyer profiteer je van 23 november t/m 23 december 2017 van de leukste acties. Deze flyer is gratis te verkrijgen bij alle deelnemende ondernemers en VVV Zuid-Limburg.

Favoriete item van Asnath en Alex (Bobo)
Met de drukte rondom de feesten – inkopen doen, cadeaus zoeken voor de hele familie, huis versieren etc. – is het zo nu en dan fijn om lekker te gaan uiteten. Pasta bijvoorbeeld. Penne Bobo; penne met romige saus en kip of spek. Het favoriete gerecht Asnath, Alex (Bobo) en menig gast van de Fresco Pasta Bar.

Bij inlevering van de coupon ingesloten in de My Favorite Things-flyer krijg je Penne Bobo (kip of spek; ook 'to go') voor slechts €8,50

Fresco Pasta Bar
De Fresco Pasta Bar is een Italiaans restaurant gelegen in de Pancratiusstraat. Fresco wordt gerund door Alex alias Bobo en zijn vrouw Asnath. Chef-kok Bobo bereidt dagelijks zowel klassiekers uit de Italiaanse keuken als eigen creaties vanuit zijn open keuken, het fysieke hart van de zaak. Neem gerust een kijkje als hij met uw gerecht bezig is.

Asnath ontvangt en bedient u en uw gezelschap. Samen met haar personeel en lieftallige dochters zorgt zij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Fresco Pasta Bar
Pancratiusstraat 6
6411 KB Heerlen

Klik hier voor meer informatie over My Favorite Things