Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

​Hago Limburgs Mooiste nu ook voor hardlopers!

Fietsevenement Hago Limburgs Mooiste voegt een nieuw onderdeel toe aan het programma. Voor het eerst kunnen ook hardlopers aan hun trekken komen: op zondag 27 mei (de dag na de toertochten voor fietsers) wordt dit jaar voor het eerst het Hago Limburgs Mooiste Loopevenement gehouden. Speciaal bedoeld voor recreatieve hardlopers, die kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 kilometer.

Stichting Grand Ballon organiseert al 26 jaar Hago Limburgs Mooiste. Dit jaar trekt de organisatie de stoute loopschoenen aan voor een extra activiteit. Stichting Grand Ballon denkt dat er plek is voor een loopevenement in deze regio. Met haar ruime ervaring, gemotiveerde medewerkers en de tijdens Hago Limburgs Mooiste aanwezige voorzieningen biedt de organisatie sportbeoefening aan, overgoten met een heerlijke Limburgse saus.

,,Het complete evenement is ingericht voor de recreatieve sporter”, zegt Jesse Linssen van de organiserende Stichting Grand Ballon. ,,Naast de sportieve uitdaging willen deelnemers genieten van de prachtige omgeving. Dat kon al vanaf de fiets, nu kunnen hardlopers dat ook.”

De Stichting Grand Ballon streeft naar optimale kwaliteit op alle fronten. De deelnemers aan het hardloopevenement maken gebruik van dezelfde faciliteiten als de fietsers een dag eerder op zaterdag doen. Net als de fietsers starten ook de lopers op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen. De routes voor de hardlopers gaan ook over verkeersvrije wegen door het mooiste groen rondom Heerlen en omstreken. En de hardlopers worden natuurlijk ook aan de finish getrakteerd op een heerlijk koud biertje of glaasje fris.

De inschrijving voor Hago Limburgs Mooiste Loopevenement start op 1 februari 2018 via de website van Limburgs Mooiste.

#HeerlenMijnSint

Intocht Sinterklaas


23 november 2015

De Bongerd was gisteren gevuld met brave kinderen die in spanning op Sinterklaas en de Pieten aan het wachten waren. Terwijl de schuit S.S. Spanje onderweg was, werden ze door een clownesk d...