Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Restaurant & Lounge Chique valt in de prijzen!

Twee jaar geleden is Restaurant & Lounge Chique geopend aan de Akerstraat in Heerlen-Centrum. In die twee jaar is het restaurant uitgegroeid tot een populaire hotspot onder restaurantgangers. Bij de “Verkiezing van het Leukste Restaurant 2017” is Chique zelfs uitgeroepen tot hét leukste restaurant van Heerlen, zowel door de jury als de stemmers. Daarbij is Chique in de running voor de landelijke titel, waarvan de winnaar op 14 juni a.s. bekend wordt gemaakt tijdens een spectaculaire Award Show in Studio’s Almere. Of Chique het leukste restaurant van Heerlen of Nederland is, moet je vooral zelf gaan bepalen. Het is in ieder geval één van de vele leuke restaurants in Heerlen, met een uniek concept.

‘Chique voor een breder publiek’, dat is het concept in een notendop. De kwaliteit die je verwacht in een sterrenrestaurant voor een aantrekkelijke prijs. Bij Chique kun je A La Carte dineren of kiezen voor de meer avontuurlijke optie van “Alles Proeven”, waarbij je voor €25,00 alle gerechten van de kaart kunt proeven – in miniatuurvorm.

Ga ervaren of je Restaurant Chique ook zo leuk vindt. De eigenaren – Ralph, zijn vrouw Ilona en broer Danny – zijn dagelijks aanwezig om je van harte welkom te heten in het restaurant, of in Club Chique; de muziekclub onder het restaurant bekend van o.a. de wekelijkse In Effect hip-hop/R&B feesten.

Algemene informatie
Restaurant & Lounge Chique
Adres: Akerstraat 19A, 6411 GV Heerlen
Telefoon: 045 511 9470
Website: www.restaurantchique.com
E-mail: [email protected]

Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.