Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Nieuw in Heerlen-Centrum: My Clothing

De modestraat van Heerlen, de Dautzenbergstraat, is opnieuw een boetiek rijker waar modebewuste vrouwen naar hartenlust een nieuwe outfit bij elkaar kunnen shoppen. Het betreft damesmodezaak My Clothing.

Kerkrade
Eigenaresse Monique is geen vreemde in de kledingbranche. In de afgelopen vijfentwintig jaar heeft zij in diverse kledingwinkels gewerkt, eerst als verkoopster en vervolgens als manager. Vijf jaar geleden is zij haar eigen winkel, My Clothing, gestart in Kerkrade en daar is nu een filiaal in Heerlen-Centrum bijgekomen.

Ken je klant
De behoefte van de klant, daar wordt de kleding van My Clothing op geselecteerd. Wekelijks reist Monique naar Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Hier worden specifieke items van exclusieve doch betaalbare merken als Nick Jean, Villa Joy en New Star ingekocht. Binnenkort wordt een nieuw merk aan het aanbod toegevoegd.

Huiselijk gevoel
Een kledingwinkel is niet per definitie een plek die je vereert met een vluchtig bezoek. Monique wilt dat mensen zich thuis voelen in haar winkel. Er staat altijd een drankje klaar – van een goede kop koffie tot een sprankelend glaasje bubbels – en de verkoopsters nemen graag de tijd voor een gesprek.

Dat je de tijd mag nemen bij My Clothing wordt nog eens extra benadrukt door de deodorant en parfum die aanwezig zijn in elke kleedkamer, want wie krijgt het nou niet warm na urenlang passen?!

Algemene informatie
My Clothing Heerlen
Adres:
Dautzenbergstraat 18-C, 6411 LB Heerlen
Website:
www.mjclothing.nl

Wil je ook een eigen winkel of horecazaak starten in Gemeente Heerlen? Neem dan contact op met het bedrijvencontactpunt of met stichting Streetwise voor meer informatie.

#HeerlenMIJNstad

Heerlen, mijn stad


07 maart 2016

Marlies Winkens over haar thuis in woord én beeld: "Heerlen, mijn stad. Waar ik leef. Waar ik woon. Waar ik droom. Hier voel ik me geborgen. Hier glimlach ik elke dag. Vlei me op een bankje....