Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

CityLiv #cn17

Grenzen. CityLiv zoekt ze op, verlegt ze en laat ze vervagen. Ze zullen er altijd zijn, het is aan ons hoe we ze ervaren. Is de grens een beperking, een verbinding of juist een uitdaging?

EXPOSITIE TIJDENS CULTURA NOVA

CityLiv is een jaarlijks kunst- en cultuurevent dat kunstenaars en designers uitdaagt te experimenteren met sloopmateriaal. De verwonderende indoor en outdoor expositie neemt je mee in een wereld van innovatie die je opnieuw laat kijken naar materialen die je dacht al gezien te hebben. CityLiv is een ontdekkingsreis voor zowel het publiek als de ontwerpers en vormt een bruisende broedplaats voor talentontwikkeling, nieuwe materiaaltoepassingen en grensoverschrijdend design.

De makers van de kunstobjecten (een verfrissende mix binnen de disciplines vormgeving, beeldende kunst en creatieve industrie) zijn de winnaars van de Open Call die CityLiv en het Huis voor de Kunsten eerder dit jaar uitschreven, waarbij regionale en nationale talenten werden opgeroepen een unieke vertaling te maken van het thema ‘Grenzen’. De geselecteerde werken worden tijdens CityLiv gepresenteerd in en rondom de voormalige stadsgalerij in Heerlen, gelegen op steenworp afstand van het Cultura Nova festivalplein.

Datum/Tijd: 19 augustus 2017 (16:00) Kosten: Gratis Locatie: Raadhuisplein 19
Website

#HeerlenMijnStad

Tuupisch #cn17


19 augustus 2017

Tijdens Cultura Nova gaan allerlei tuupen op zoek naar de ‘Heëlesje Soul’. In een hendig sjiek programma met taal, muziek, kunst, koelpieten en winkbüllen. Van wetenschap tot flauwekul. Wat ...

#HeerlenMijnStad

Klein Berlijn #cn17


19 augustus 2017

Het Schelmenhofje wordt tijdens Cultura Nova weer de chillste en meest verrassende culturele hotspot van Heerlen. De naam ‘Klein.Berlijn’ verwijst daarbij naar de sfeer van culturele vrijpla...