Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Kleine wielen op het Pancratiusplein

Ladies’ Circle Parkstad organiseert in verband met haar 5-jarig bestaan dit jaar een uniek en ludiek lustrumevenement genaamd “Kleine wielen op het Pancratiusplein”, waarvan de gehele opbrengst naar het lokale goede doel gaat, nl. het Toon Hermans Huis Parkstad.

Het Toon Hermans Huis Parkstad is bedoeld voor mensen met kanker, hun partner, gezins- en familieleden, vrienden, maar ook voor nabestaanden of mensen die de ziekte achter de rug hebben. Het huis biedt, in een warme en veilige omgeving, diverse vormen van ondersteuning bij het omgaan met kanker. Dit kan variëren van lotgenotencontact, lezingen en informatie, tot cursussen, creatieve activiteiten en ontspanningsoefeningen. Het is een plek voor mensen die behoefte hebben aan een luisterend oor, of juist even rust nodig hebben.

Met dit unieke, ludieke en sportieve evenement hoopt Ladies’ Circle Parkstad een mooi bedrag in te zamelen. Op zondag 17 september a.s. organiseren de dames in de binnenstad van Heerlen een kids-race én een team-estafette voor volwassenen op 12“-fietsjes. Deze kleine banden fietsjes worden ter beschikking gesteld voor jong en oud. Start en Finish vindt plaats op het Pancratiusplein en stadionspeaker Wim Frijns zal iedereen toejuichen en voor muziek zorgen. Voor de supporters zijn er foodtrucks en voor de jongste fans ook een springkussen.

U kunt met uw bedrijf, vereniging, collega’s en/of vrienden deelnemen in een team van 5 personen en dit team inschrijven.

Voor meer informatie: www.kleinebandenrace.nl

Datum/Tijd: 17 september 2017 (14:00) Kosten: Ziewebsite Locatie: Pancratiusplein
Website Tickets

#HeerlenMijnStad

Zomeravonden Heerlen


22 september 2017

Cultuurwerkplaats Zeezicht gaat de zomer van 2017 met 10 dagen verlengen. Op 22 september, de dag dat de zomer eindigt, start Zomeravonden Heerlen met Theater Lexor met steun van stichting D...