Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Mayra Orchestra

Op zaterdag 17 maart zal de Nederlandse Droompop band Mayra Orchestra neerstrijken in Heerlen voor een optreden in de kapel van het Savelbergklooster. Het optreden is onderdeel van Mayra Orchestra’s betoverende voorjaarstour langs een aantal prachtige kapellen en kerken.

De Rotterdamse band, die geleid wordt door de Landgraafse songwriter Maartje Dekker, staat bekend om haar sprookjesachtige en theatrale optredens met poporkest.

Voor het optreden in het Savelbergklooster keert de band terug naar de essentie met filmische muziek in een intieme setting, de afstand van de popzaal inwisselend voor de tastbaarheid en prachtige akoestiek van deze historische ruimtes.

Centraal staat de muziek van Mayra Orchestra’s nieuwe album ‘Oracle’, aangevuld met nummers van debuutplaat ‘World Of Wonder’, waarvoor de band onder andere samenwerkte met Grammy Award winnares Darcy Proper. De pers omschreef ‘Oracle’ als: “Een indrukwekkende en sprookjesachtige prachtplaat.”, “Bijzonder sterk” en “Prachtig uitgevoerd.”


De avond wordt ingeleid met gedichten van en door Merlijn Huntjens, stadsdichter van Heerlen. Merlijns gedichten worden landelijk geprezen en hij stond al meerdere keren in de landelijke Poetry Slam finale.

Laat u betoveren door de wondere wereld van Mayra Orchestra tijdens deze speciale, magische avond. Een aanrader voor fans van Patrick Watson, Agnes Obel, Ludovico Einaudi, Within Temptation en Kate Bush.

Datum/Tijd: 17 maart 2018 (20:00) Kosten: €12,50 Locatie: Savelbergklooster (kapel)
Website Tickets

#HeerlenMijnStad

Euregion Film Festival


22 maart 2018

EUREGION FILM FESTIVAL 2018Donderdag 22 tot en met zondag 25 maart organiseert CineSud i.s.m. Filmhuis De Spiegel de derde editie van het Euregion Film Festival. Een festival met een special...