Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact

Soundful Sunday Heerlen #1

2018 gaat het jaar van muziek worden!
28 januari gaan we het dan ook groots aanpakken door het buiten in het hartje van Heerlen te houden! De kou spelen we weg, want er is plek voor iedereen om gezellig mee te spelen met, waar nodig, ondersteuning van onze muzikale begeleiders.

Wat is Soundful Sunday nou?!
Soundful Sunday is een initiatief van Stichting CULON, gericht op talenteducatie vanaf het prille begin; het leren spelen van je instrument en de groei van de muzikant.

De muzikanten staan in het middelpunt. Zij die podiumervaring willen op doen, connecties willen leggen, maar bovenal gewoon muziek willen maken samen met andere muzikanten!

Zoals de naam al zegt, sluiten wij onze week af met veel gezelligheid en muziek. Bij Soundful Sunday worden ook in de organisatie verschillende (ervaren) muzikanten betrokken, alsmede verschillende partners in de regio. In Heerlen werken we samen met: Stichting SCHUNK*, Arons Muziek en Café Pelt.

Datum/Tijd: 28 januari 2018 (15:00) Kosten: Gratis Locatie: Pancratiusplein
Website

#HeerlenMijnStad

Oud Prinsen Soiree


03 februari 2018

Mis het niet: Locatie midden in het centrum, 3 zalen, 3 podia; de Beerkompanie wordt speciaal voor ons omgetoverd tot feestlocatie puur sang! Entree: 77,-*/ Locatie: Beerkompanie Dresscode: ...