Winkels, Horeca & Cultuur
Op zoek naar een specifieke winkel in Heerlen?
Agenda
Bekijk hier alle aankomende evenementen in Heerlen!
Nieuws & Events
Lees hier over het laatste nieuws en de laatste events!
Bereikbaarheid Over Heerlen Mijn Stad Contact
Zondag in Heerlen

Funshoppen

Heerlen, een winkelstad voor jong én oud! Een stad waar bewoners en bezoekers elkaar graag ontmoeten. Met haar authentieke en eigentijdse uitstraling, is de sfeer van Heerlen als geen ander. Geniet van een divers winkelaanbod; bekende ketens, luxe boetieks maar ook hippe conceptstores zorgen voor een verrassende winkelbeleving. Kortom, je kunt samen met je partner, ouders, kinderen of vrienden een ideale outfit shoppen en ook nog eens een geweldige dag beleven. Dus kom snel naar Heerlen en geniet iedere dag van de week van een unieke (winkel)ervaring!

Espresso Bar Aroma

...elke zondag open!

Een goede kop koffie scoren op weg naar het station, bij terugkomst of gewoon wanneer je er zin in hebt, dat kan - zelfs op zondag - aan de kop van de Saroleastraat. Hier ligt namelijk de Espresso Bar Aroma. Een koffie to go of to stay bar, waar verschillende koffiesoorten- en smaken worden geserveerd.

Evenementenzomer

De evenementenzomer is in aantocht! De komende maanden vindt er vrijwel ieder weekend een gratis toegankelijke, zomerse activiteit plaats in Heerlen-Centrum. Of het nu gaat om jaarlijks terugkerende evenementen zoals het sportevent Limburgs Mooiste, theaterfestival Cultura Nova, breakdance event The Notorious IBE, of nieuwe concepten zoals het foodtruckfestijn Wheels ’N Bites en Pro Freestyle, in Heerlen valt er altijd iets te beleven.

... Op zondag